edukacija zona plus

In-house seminari

Trebate dodatna znanja i pomoć oko digitalnog marketinga i društvenih mreža?

No, volite držati konope u svojim rukama i 'navigivati' sami?

Razumijemo vas u potpunosti, jer uspjeh svake tvrtke u velikoj mjeri je određen znanjima i vještinama njezinog prodajnog osoblja i marketinškog tima.

Stoga je važno da se ljudi uključeni u prodajni proces usavršavaju i prate trendove.

I zato smo tu da vam u tome pomognemo.

Mi u Zona plus d.o.o. želimo pomoći charter tvrtkama u Hrvatskoj da uspiju online i to tako da radimo marketinške usluge za vas ili da radimo obuku u obliku savjetovanja i praktičnih treninga kako bi osnažili vaše poslovanje.

Imamo osmišljeni niz “in-house” Digital Marketing i Social Media Marketing seminara i treninga na raspolaganju za charter tvrtke.

Naši programi su praktični i pružaju sudionicima najbolje strategije i tehnike za učinkoviti online marketing.

In-House Digitalni marketing & Social Media trening

Ako vodite malu ili srednje veliku charter tvrtku u Hrvatskoj i samostalno želite upravljati svojim digitalnim marketingom i marketingom na društvenim mrežama, možemo vam ponuditi dvodnevni, jednodnevni ili čak poludnevni “in house” trening za vaš marketinški tim.

Što to znači?

To znači da ćemo u dogovoru s vama doći u vašu tvrtku i bez obzira na nivo znanja vaših djelatnika zaduženih za marketing napraviti praktičnu prezentaciju i trening osoblja, sve kako bismo im dali konkretna znanja i praktične tehnike koje mogu upotrijebiti već istog dana.

Odaberite jedan od ponuđenih treninga iz popisa ispod ili možemo prilagoditi trening posebno za potrebe vaše charter tvrtke, kako bi dobili najbolji mogući trening.

Ovi treninzi namijenjeni su svima zainteresiranima, bez obzira na razinu znanja o digitalnom marketingu i društvenim mrežama.

 

Besplatni savjeti za vašu charter tvrtku

Upoznajte prednosti internet marketinga

Naša usluga uključuje

  • Seminar Facebook za poslovne korisnike – početni

  • Seminar Facebook za poslovne korisnike - prošireni

  • Seminar LinkedIn za poslovanje

Trebate dodatnu edukaciju iz digitalnog marketinga i društvenih mreža?

Kontaktirajte nas za konkretna i praktična znanja koja možete upotrijebiti u svom poslovanju već danas.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje